Huisartsenpraktijk de Schakel – Nijmegen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Schakel
Meijhorst 1003b 6537 EE
Nijmegen

Online inzage dossier

Bekijk uw dossier bij Huisartsenpraktijk Pennings & Van den Einden

Bekijk uw dossier bij Huisartsenpraktijk De Vaal & De Graaf

Bekijk uw dossier bij Huisartsenpraktijk Venderbosch & Nabuurs

Bekijk uw dossier bij Huisartsenpraktijk Willemse

U kunt uw medische gegevens inzien die bij uw huisarts in de computer staan:

  • uw medische problemen of diagnoses die nu bestaan of die in het verleden hebben bestaan
  • de medicijnen die u gebruikt
  • uitslagen van onderzoeken, zoals bloedonderzoek en foto’s
  • de aantekeningen die de huisarts in uw dossier heeft geschreven van de laatste contacten

 

 

U kunt uw medische gegevens daarna online lezen op uw eigen telefoon of computer. Dat kan nadat u veilig inlogt. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

 

Om uw dossier te kunnen inzien, klikt u in het hoofdmenu op de Patiëntenomgeving van uw huisarts. Hier hoort ook een app bij.

Zijn uw gegevens veilig? Alleen de huisarts en de medewerkers van de huisartsenpraktijk en uzelf kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens zijn veilig en andere mensen kunnen ze niet zien. U ziet uw medische gegevens nadat u veilig inlogt. Een account maakt u aan in de Patiëntenomgeving.

Pas op met het geven van uw gegevens aan anderen. U kunt uw medisch dossier aan anderen laten zien. Bedenk eerst of u het goed vindt dat iemand anders uw gegevens ziet. Geef nooit zomaar uw gegevens.

Handige informatie en links: Bent u benieuwd naar ons patiëntenportaal, maar heeft u moeite met het gebruik van de computer? U kunt op verschillende manieren meer uitleg krijgen over het gebruik van ons patiëntenportaal:

De Helpdesk Digitale Zorg, www.helpdeskdigitalezorg.nl, is er voor vragen die gaan over digitaal contact met uw zorgverlener.

Op www.seniorweb.nl kunt u terecht voor computercursussen, online of bij u in de buurt.

Bekijk ook een toelichting in het Nederlands, Arabisch of Turks. U bent van harte welkom op de praktijk voor meer uitleg of een folder.