Huisartsenpraktijk de Schakel – Nijmegen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Schakel
Meijhorst 1003b 6537 EE
Nijmegen

Praktijk Venderbosch & Nabuurs

Welkom op de website van dokter Venderbosch en dokter Nabuurs. Het telefoonnummer van de praktijk is 024-3443727. Voor spoed, kies 1.

Dokter Nabuurs werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag
Dokter Venderbosch werkt op maandag, dinsdag en donderdag.
Ilse (assistente) werkt op maandag en donderdag
Kenan (assistent) werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

 

 

Online afspraak maken

In de Patiëntenomgeving kunt u online een afspraak maken. Bij dringende vragen of bij luchtwegklachten vragen we u te bellen voor een afspraak.

 

Herhaalrecepten

Via de Patiëntenomgeving kunt u een herhaalrecept bestellen. Dit kan alleen voor medicatie die de afgelopen 3 maanden is voorgeschreven. Als u medicatie wilt herhalen die langer geleden is voorgeschreven, dan vragen we u dit telefonisch aan te vragen.

 

E-consult

Het is mogelijk om per e-mail een vraag te stellen aan uw huisarts. Kijk op de Patiëntenomgeving. Wist u dat hier ook een app voor is? Download deze hier.

 

Griepvaccinatie 2023

De griepvaccinaties van praktijk Venderbosch en Nabuurs, worden dit jaar gegeven op dinsdag 31 oktober. Let op: de lokatie is dit jaar de Ontmoetingskerk in de Meijhorst. Patiënten die voor de griepvaccinatie in aanmerking komen, krijgen vanzelf een uitnodiging.

Coronavaccinaties lopen niet via de huisarts maar via de GGD: mensen van 60 jaar en ouder ontvangen na 19 september een uitnodiging van het RIVM. Mensen van 18 tot en met 59 jaar die jaarlijks worden uitgenodigd voor de griepprik, krijgen geen uitnodigingsbrief. Zij kunnen vanaf half oktober zelf een afspraak maken bij de GGD via planjeprik.nl of 0800-7070.

 

Inschrijven nieuwe patiënten

Huisartspraktijk Venderbosch & Nabuurs voorlopig geen nieuwe patiënten meer inschrijven. Wij geven onze patiënten graag alle aandacht die nodig is om hun gezondheidsvragen te beantwoorden. Door nieuwe patiënten aan te nemen, kunnen wij niet meer de kwaliteit van zorg bieden waar wij voor staan. Een gezinslid inschrijven, bijvoorbeeld na geboorte of verhuizing, kan altijd. Een gezinslid inschrijven, bijvoorbeeld na geboorte of verhuizing, kan altijd.

 

Praktijksluiting 2023

16 t/m 20 oktober
1 t/5 januari 2024

Is uw huisarts met vakantie en heeft u klachten? Dan kunt u gewoon ons praktijknummer bellen. U kunt dan 3 kiezen om te worden doorgeschakeld naar een van de andere praktijken.