Huisartsenpraktijk de Schakel – Nijmegen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Schakel
Meijhorst 1003b 6537 EE
Nijmegen

Praktijk Venderbosch & Nabuurs

Welkom op de website van dokter Venderbosch en dokter Nabuurs. Het telefoonnummer van de praktijk is 024-3443727. Voor spoed, kies 1.

Dokter Nabuurs werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag
Dokter Venderbosch werkt op maandag, dinsdag en donderdag.
Ilse (assistente) werkt op maandag en donderdag
Soumia (assistente) werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag
Veerle (assistente) werkt op dinsdag, woensdag en donderdag

H. Nabuurs

I. Venderbosch

Ilse

Soumia

Veerle

Online afspraak maken

In de Patiëntenomgeving kunt u online een afspraak maken. Bij dringende vragen of bij luchtwegklachten vragen we u te bellen voor een afspraak.

 

Herhaalrecepten

Via de Patiëntenomgeving kunt u een herhaalrecept bestellen. Dit kan alleen voor medicatie die de afgelopen 3 maanden is voorgeschreven. Als u medicatie wilt herhalen die langer geleden is voorgeschreven, dan vragen we u dit telefonisch aan te vragen.

 

E-consult

Het is mogelijk om per e-mail een vraag te stellen aan uw huisarts. Kijk op de Patiëntenomgeving. Wist u dat hier ook een app voor is? Download deze hier.

 

Tevredenheidsonderzoek voor patiënten

Wij willen graag weten of u tevreden bent over uw dokter. Doet u ook mee? Klik dan op deze Link voor dokter Nabuurs of deze Link voor dokter Venderbosch.

 

Inschrijven nieuwe patiënten

Huisartspraktijk Venderbosch & Nabuurs voorlopig geen nieuwe patiënten meer inschrijven. Wij geven onze patiënten graag alle aandacht die nodig is om hun gezondheidsvragen te beantwoorden. Door nieuwe patiënten aan te nemen, kunnen wij niet meer de kwaliteit van zorg bieden waar wij voor staan. Een gezinslid inschrijven, bijvoorbeeld na geboorte of verhuizing, kan altijd. Een gezinslid inschrijven, bijvoorbeeld na geboorte of verhuizing, kan altijd.

 

Praktijksluiting 2023

24 t/m 28 april
7 t/m 25 augustus
16 t/m 20 oktober
1 t/5 januari 2024

Is uw huisarts met vakantie en heeft u klachten? Dan kunt u gewoon ons praktijknummer bellen. U kunt dan 3 kiezen om te worden doorgeschakeld naar een van de andere praktijken.