Huisartsenpraktijk de Schakel – Nijmegen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Schakel
Meijhorst 1003b 6537 EE
Nijmegen

Huisartsenpraktijk De Vaal & De Graaf

Welkom op de website van dokter De Vaal en dokter De Graaf. Het telefoonnummer van de praktijk is 024-3443151. Voor spoed, kies 1.

 

Team

Dokter De Vaal werkt op maandag, woensdag en vrijdag
Dokter De Graaf werkt op dinsdag, woensdag en donderdag
Newsha (assistente) werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag
Mariella (assistente) is per 1 december 2022 niet meer werkzaam voor onze praktijk

E.T. de Vaal

O. de Graaf

Newsha

 

Online afspraak maken

In de Patiëntenomgeving kunt u online een afspraak maken. Bij dringende vragen of bij luchtwegklachten vragen we u te bellen voor een afspraak.

 

Herhaalrecepten

Via de Patiëntenomgeving kunt u een herhaalrecept bestellen. Dit kan alleen voor medicatie die de afgelopen 3 maanden is voorgeschreven. Als u medicatie wilt herhalen die langer geleden is voorgeschreven, dan vragen we u dit telefonisch aan te vragen.

 

E-consult

Het is mogelijk om per e-mail een vraag te stellen aan uw huisarts. Kijk op de Patiëntenomgeving. Wist u dat hier ook een app voor is? Download deze hier.

 

Tevredenheidsonderzoek voor patiënten

Wij willen graag weten of u tevreden bent over uw dokter. Doet u ook mee? Klik op deze Link voor dokter de Graaf of deze Link voor dokter de Vaal.

 

Inschrijven nieuwe patiënten

Huisartspraktijk De Vaal & De Graaf kan voorlopig geen nieuwe patiënten meer inschrijven. Wij geven onze patiënten graag alle aandacht die nodig is om hun gezondheidsvragen te beantwoorden. Door nieuwe patiënten aan te nemen, kunnen wij niet meer de kwaliteit van zorg bieden waar wij voor staan. Een gezinslid inschrijven, bijvoorbeeld na geboorte of verhuizing, kan altijd. Een gezinslid inschrijven, bijvoorbeeld na geboorte of verhuizing, kan altijd.

 

Praktijksluiting 2023

24 t/m 28 april
17 juli t/m 4 augustus
2 t/m 6 oktober
1 t/m 5 januari 2024

Is uw huisarts met vakantie en heeft u klachten? Dan kunt u gewoon ons praktijknummer bellen. U kunt dan 3 kiezen om te worden doorgeschakeld naar een van de andere praktijken.