Huisartsenpraktijk de Schakel – Nijmegen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Schakel
Meijhorst 1003b 6537 EE
Nijmegen

Uw Zorg Online app

U kunt online uw zorg regelen wanneer het u uitkomt. Dit kan via de Uw Zorg online app. Met de app heeft u altijd uw medische gegevens bij de hand. De communicatie vindt altijd plaats via een veilige verbinding. De app bestaat ook in het Engels, Turks en Arabisch.

Wat kan ik met de Uw Zorg online app?

Met de Uw Zorg online app en op de website van uw huisarts

        • kunt u online een afspraak maken bij huisarts of assistente
        • stelt u vragen aan uw huisarts
        • kunt u meetwaarden zoals bloeddruk, zuurstof en gewicht doorgeven
        • vraagt u gemakkelijk een herhaalrecept aan
        • heeft u inzage in uw gegevens over uw gezondheid
        • vindt u gegevens over uw huisartspraktijk

Ook alles snel en veilig online regelen? Download nu de gratis app!

Download in de iOS App Store
Download in Android Google Play

 

Hoe werkt de Uw Zorg online app?

Met de Uw Zorg online app heeft u inzage in uw actuele medicatiegegevens zoals bekend bij ons. U vraagt eenvoudig een herhaalrecept aan voor medicijnen die u vaak gebruikt.

Via de berichten module (eConsult) in de app kunt u medische vragen direct aan ons stellen. U kunt ter ondersteuning aan uw vraag een bijlage of foto meesturen. U ontvangt een melding zodra wij u hebben geantwoord. Let op! Voor spoedvragen belt u altijd de praktijk of de huisartsenpost.

U kunt een afspraak maken zonder wachttijd en wanneer het u uitkomt. Dat doet u in de online agenda. Bekijk de lege plekken in de agenda van uw huisarts en boek een afspraak. U kunt hier ook de reden van uw afspraak vermelden.

In uw medisch dossier staan de gegevens over uw gezondheid zoals uw klachten en ziektes, medicijnen, allergieën, uitslagen van onderzoeken en informatie over uw huisartsbezoeken. Handig in een overzicht.

In de app staan ook de adresgegevens, contactgegevens, openingstijden en een link naar onze website.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website van uw zorgverlener.

 

Veelgestelde vragen en meer informatie

Op de Uw Zorg online website vindt u antwoorden op veelgestelde vragen, een handleiding hoe u de app stap voor stap in gebruik kunt nemen en meer informatie over de app.