Huisartsenpraktijk de Schakel – Nijmegen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Schakel
Meijhorst 1003b 6537 EE
Nijmegen

Praktijk Pennings & Van den Einden

Welkom bij de praktijk van dokter Pennings en dokter Van den Einden. Het telefoonnummer van de praktijk is 024-3447722. Voor spoed, kies 1.

 

Team

Dokter Van den Einden werkt op maandag, dinsdag en vrijdag
Dokter Pennings werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
Ilse (assistente) werkt op maandag, donderdag en vrijdag
Marcella (assistente) werkt op maandag, dinsdag en woensdag

 

G.J.H. Pennings

L.C.G. van den Einden

Ilse

Marcella

 

Online afspraak maken

In de Patiëntenomgeving kunt u online een afspraak maken. Bij dringende vragen of bij luchtwegklachten vragen we u te bellen voor een afspraak.

 

Herhaalrecepten

Via de Patiëntenomgeving kunt u een herhaalrecept bestellen. Dit kan alleen voor medicatie die de afgelopen 3 maanden is voorgeschreven. Als u medicatie wilt herhalen die langer geleden is voorgeschreven, dan vragen we u dit telefonisch aan te vragen.

 

E-consult

Het is mogelijk om per e-mail een vraag te stellen aan uw huisarts. Kijk op de Patiëntenomgeving. Wist u dat hier ook een app voor is? Download deze hier.

 

Griepvaccinatie 2023

De griepvaccinaties van praktijk Pennings en Van den Einden, worden dit jaar gegeven op donderdag 2 november. Let op: de lokatie is dit jaar de Ontmoetingskerk in de Meijhorst. Patiënten die voor de griepvaccinatie in aanmerking komen, krijgen vanzelf een uitnodiging.

Coronavaccinaties lopen niet via de huisarts maar via de GGD: mensen van 60 jaar en ouder ontvangen na 19 september een uitnodiging van het RIVM. Mensen van 18 tot en met 59 jaar die jaarlijks worden uitgenodigd voor de griepprik, krijgen geen uitnodigingsbrief. Zij kunnen vanaf half oktober zelf een afspraak maken bij de GGD via planjeprik.nl of 0800-7070.

 

Inschrijven nieuwe patiënten

Huisartspraktijk Pennings & Van den Einden kan voorlopig geen nieuwe patiënten meer inschrijven. Wij geven onze patiënten graag alle aandacht die nodig is om hun gezondheidsvragen te beantwoorden. Door nieuwe patiënten aan te nemen, kunnen wij niet meer de kwaliteit van zorg bieden waar wij voor staan. Een gezinslid inschrijven, bijvoorbeeld na geboorte of verhuizing, kan altijd.

 

Praktijksluiting 2023

16 t/m 20 oktober
25 t/m 29 december

Is uw huisarts met vakantie en heeft u klachten? Dan kunt gewoon ons praktijknummer bellen. U kunt dan 3 kiezen om te worden doorgeschakeld naar een van de andere praktijken.

 

Wij leiden doktersassistenten en co-assistenten op

Huisartsenpraktijk Pennings & Van den Einden is een erkende leerplek voor het opleiden van doktersassistenten en co-assistenten (dokters in opleiding). Mogelijk komt u dus een stagiaire of co-assistent tegen achter de balie, aan de telefoon of in de behandelkamer.