Huisartsenpraktijk de Schakel – Nijmegen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Schakel
Meijhorst 1003b 6537 EE
Nijmegen

Praktijk Willemse

Welkom op de website van dokter Willemse. Zij werkt samen met een vaste huisarts, dokter Bronsema. Het telefoonnummer van de praktijk is 024-3445346. Voor spoed, kies 1.

 

Team

Dokter Willemse werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag
Dokter Bronsema (vaste collega van dokter Willemse) werkt op maandag, woensdag en donderdag
Jacqueline (assistente) werkt op dinsdag, woensdag en donderdag
Kim (assistente) werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag
Derina werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag
Jolanda (assistente) werkt op vrijdag

Online afspraak maken

In de Patiëntenomgeving kunt u online een afspraak maken bij uw huisarts of assistente. Bij dringende of ingewikkelde klachten, vragen we u te bellen voor een afspraak.

 

Herhaalrecepten

Via de Patiëntenomgeving kunt u een herhaalrecept bestellen. Dit kan alleen voor medicatie die de afgelopen 3 maanden is voorgeschreven. Als u medicatie wilt herhalen die langer geleden is voorgeschreven, dan vragen we u dit telefonisch aan te vragen.

 

E-consult

Het is mogelijk om per e-mail een vraag te stellen aan uw huisarts. Kijk op de Patiëntenomgeving. Wist u dat hier ook een app voor is? Download deze hier.

 

Inschrijven nieuwe patiënten

Huisartspraktijk Willemse kan voorlopig geen nieuwe patiënten meer inschrijven. Wij geven onze patiënten graag alle aandacht die nodig is om hun gezondheidsvragen te beantwoorden. Door nieuwe patiënten aan te nemen, kunnen wij niet meer de kwaliteit van zorg bieden waar wij voor staan. Een gezinslid inschrijven, bijvoorbeeld na geboorte of verhuizing, kan altijd. Een gezinslid inschrijven, bijvoorbeeld na geboorte of verhuizing, kan altijd.

 

Praktijksluiting 2024

6 t/m 10 mei
10 t/m 28 juni
9 t/m 20 september
23 t/m 27 december

Is uw huisarts met vakantie en heeft u klachten? Dan kunt u gewoon ons praktijknummer bellen. U kunt dan 3 kiezen om te worden doorgeschakeld naar een van de andere praktijken.