Huisartsenpraktijk de Schakel – Nijmegen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Schakel
Meijhorst 1003b 6537 EE
Nijmegen

Praktijk Willemse

Welkom op de website van dokter Willemse. Zij werkt samen met een vaste huisarts, dokter Bronsema. Het telefoonnummer van de praktijk is 024-3445346. Voor spoed, kies 1.

 

Team

Dokter Willemse werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag; zij gaat per 1 november tot en met 5 maart met zwangerschapsverlof
Dokter Bronsema (vaste collega van dokter Willemse) werkt op maandag, woensdag en donderdag
Jacqueline (assistente) werkt op maandag, dinsdag en donderdag
Jolanda (assistente) werkt op woensdag en vrijdag
Kim (assistente) werkt op maandag, dinsdag en vrijdag

C.T.J. Willemse

E. Bronsema

Jacqueline

Jolanda

Kim

 

Online afspraak maken

In de Patiëntenomgeving kunt u online een afspraak maken. Bij dringende vragen of bij luchtwegklachten vragen we u te bellen voor een afspraak.

 

Herhaalrecepten

Via de Patiëntenomgeving kunt u een herhaalrecept bestellen. Dit kan alleen voor medicatie die de afgelopen 3 maanden is voorgeschreven. Als u medicatie wilt herhalen die langer geleden is voorgeschreven, dan vragen we u dit telefonisch aan te vragen.

 

E-consult

Het is mogelijk om per e-mail een vraag te stellen aan uw huisarts. Kijk op de Patiëntenomgeving. Wist u dat hier ook een app voor is? Download deze hier.

 

Tevredenheidsonderzoek voor patiënten

Wij willen graag weten of u tevreden bent over uw dokter. Doet u mee? Klik dan op deze Link. Doet u ook mee?

 

Inschrijven nieuwe patiënten

Huisartspraktijk Pennings & Van den Einden kan voorlopig geen nieuwe patiënten meer inschrijven. Wij geven onze patiënten graag alle aandacht die nodig is om hun gezondheidsvragen te beantwoorden. Door nieuwe patiënten aan te nemen, kunnen wij niet meer de kwaliteit van zorg bieden waar wij voor staan. Een gezinslid inschrijven, bijvoorbeeld na geboorte of verhuizing, kan altijd. Een gezinslid inschrijven, bijvoorbeeld na geboorte of verhuizing, kan altijd.

 

Praktijksluiting 2023

1 t/m 5 mei
12 t/m 30 juni
18 t/m 22 december

Is uw huisarts met vakantie en heeft u klachten? Dan kunt u gewoon ons praktijknummer bellen. U kunt dan 3 kiezen om te worden doorgeschakeld naar een van de andere praktijken.