Spreekuren – Huisartsenpraktijk de Schakel – Nijmegen

Spreekuren

U kunt zowel telefonisch als via de website een afspraak maken bij uw huisarts. Telefonisch afspraken maken kan tussen 8:00-15:00. Telefoonnummer 024-3445346.

Als u het praktijknummer belt, krijgt u de assistente aan de lijn. Zij stelt u dan een aantal vragen. Daardoor kan ze met u bespreken hoe u het beste geholpen kunt worden. Als het nodig is krijgt u een afspraak op het spreekuur.

U helpt de assistente door het gesprek kort te houden.

Een afspraak bij de huisarts duurt 15 minuten. Soms is er meer tijd nodig. Bijvoorbeeld omdat u ingewikkelde klachten heeft. Of omdat u meer dan één vraag heeft. Overleg dan met de assistente of er een dubbele afspraak nodig is.

Als u de huisarts telefonisch wilt spreken, kan de assistente u ook een belafspraak geven. U wordt dan in de middag door de huisarts teruggebeld.

Als u via de website een afspraak wilt maken, klik dan op de link onderaan deze pagina. U kunt alleen een afspraak bij uw eigen huisarts maken. Let op: als u snel een afspraak nodig heeft, moet u de assistente bellen.

U kunt de link onderaan deze pagina ook gebruiken voor een email consult. Hiermee kunt u korte of eenvoudige vragen stellen aan uw huisarts.

Als u een afspraak willen afzeggen, dan kunt u het praktijknummer bellen en 7 kiezen. Als u een gemiste afspraak niet heeft afgezegd, kunt u hiervoor een rekening krijgen.